Notícies

Nova junta de l’ACCA: Montserrat Banqué n’assumeix la presidència

Nova junta de l’ACCA: Montserrat Banqué n’assumeix la presidència

L’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), filial de l’Institut d’Estudis Catalans, inicia una nova etapa amb la renovació de la seva junta directiva. Montserrat Banqué i Molas ha estat escollida nova presidenta, encapçalant un equip compromès amb els...

Premi NIT DE L’ALIMENTACIÓ 2025

Premi NIT DE L’ALIMENTACIÓ 2025

1a convocatòria. Premis de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (per a estudiants de doctorat)   Ofert a un treball d’investigació, bibliogràfic o d’assaig sobre les ciències de l’alimentació. Poden participar en aquesta convocatòria estudiants de...

Dues passes més en la lluita contra el malbaratament alimentari

Dues passes més en la lluita contra el malbaratament alimentari

Davant del desafiament mundial que suposa el malbaratament alimentari, Catalunya i Espanya continuen fent passos ferms en la seva lluita contra aquesta problemàtica, reafirmant el seu compromís amb la sostenibilitat i la consciència ambiental. A Catalunya, després de...

Coneixes els ODS de l’Agenda 2030?

Coneixes els ODS de l’Agenda 2030?

Al setembre de l'any 2015 l'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar un full de ruta compartit per tots els estaments per aconseguir un futur millor i més sostenible per a tothom. Sota el marc de l'Agenda 2030 i el nom d'Objectius pel Desenvolupament...